Uw natuurstenen aanrecht laten renoveren

Een aanrecht van natuursteen kan door verschillende oorzaken beschadigd raken. Veel soorten zijn kwetsbaar en in sommige gevallen is een ongeluk met bijvoorbeeld een schoonmaakmiddel de veroorzaker van schade of vervelende vlekken.

Wij renoveren uw aanrecht zodat deze er weer als nieuw uitziet. Omdat per aanrechtblad kan verschillen wat de mogelijkheden zijn kunt u ons altijd even bellen voor een goed advies of een eerlijke offerte.

voor en na bewerking aanrecht

Renovatie aan uw aanrecht, gewoon bij u thuis

We kunnen uw natuurstenen aanrecht gewoon bij u thuis herstellen. En omdat we bij u op locatie werken beperken we de kosten en heeft u vaak al in een of twee dagen een bijna nieuw aanrechtblad. We kunnen uw aanrecht reinigen, schuren, polijsten en van een beschermlaag voorzien.

Door onze expertise ziet uw aanrecht er binnenkort weer prachtig uit.

Onze technieken beperken de overlast van stof en garanderen een korte bewerkingstijd. U hoeft dus geen weken te wachten tot uw aanrecht er weer mooi uitziet.

Wij zijn de specialisten als het gaat om het bewerken van natuurstenen aanrechtbladen van bijvoorbeeld Belgisch hardsteen, terrazzo en marmer.

Geef ons gerust een belletje of stuur een mailtje en u krijgt van ons een gratis advies en een vrijblijvende prijsopgave.

Heeft u vragen? U kunt ons bellen op 0252340966
of stuur ons een mail