Een marmeren aanrecht heeft professioneel onderhoud nodig, dus kies voor een specialist

Een marmeren aanrecht is een plaatje om te zien, tenminste, als het niet beschadigd is of vol met vlekken zit. Helaas is dat wel wat we veel tegenkomen. Een aanrecht van marmer is een kwetsbaar materiaal zoals iedere bezitter wel weet.

Wij knappen uw aanrecht weer helemaal op

Uw marmeren aanrecht kan vaak wel een extra beetje onderhoud gebruiken na verloop van tijd. Wij schuren en polijsten uw aanrechtblad zodat deze er weer helemaal gaaf en netjes uitziet. En met onze impregneermiddelen kunnen we uw aanrecht beschermen tegen vuil, vocht en vetten. En voor de professionele horeca ondernemer hebben we Europese gecertificeerde middelen zodat er aan alle voorwaarden voldaan kan worden.

Met onze technieken beperken we sterk de hoeveelheid stof en overlast en bent u vaak al in een tot twee dagen geholpen.

marmer aanrecht polijsten

Heeft uw marmeren aanrecht krassen, schuren of gaten?

Dan zijn we u graag van dienst. Wij herstellen uw aanrecht naar zijn oorspronkelijke glorie en zullen altijd een goede offerte op maat leveren. Omdat we uw aanrecht niet hoeven te demonteren en vervoeren blijven de kosten binnen de perken.

Voor particulier en bedrijf

We werken veel bij particulieren thuis, maar ook bij bedrijven komen we het aanrecht renoveren.
Door onze flexibele opstelling kunnen we u waar en wanneer u maar wilt u van dienst zijn met onze expertise. Het is zelfs mogelijk om het onderhoud in de avonduren te laten plaatsvinden.

Op deze manier blijft ook voor de zakelijke klant de overlast zeer beperkt.

Wilt u uw marmeren aanrecht laten opknappen? U kunt ons bellen op 0252340966 of stuur ons een mail