Een aanrecht van Belgisch Hardsteen beschermen met een impregneerlaag

Uw aanrecht is gevoelig voor het intrekken van vuil, vetten en vloeistoffen. Door het aanbrengen van een speciaal voor Belgisch hardsteen geschikte beschermlaag voorkomt u vlekken en problemen.

Deze beschremlaag vergroot het gebruiksgemak en geeft u de mogelijkheid om zelf al veel van het onderhoud aan het aanrechtblad te doen. Doorgaans is het een sterk kleur-intensiverend middel, deze maken de steen prachtig vol en donker van tint zoals u aan de foto hieronder kunt zien:

kleurverdiepend impregneermiddel aanrecht hardsteen

Een kleurverdiepende beschermlaag accentueert de kleur en camoufleert gebruikssporen.

Door uw aanrecht te behandelen met deze impregneerlaag wordt de kleur intenser en worden kleine krasjes en vlekjes nagenoeg onzichtbaar. U kunt door deze laag zelf te onderhouden al veel van het professionele onderhoud uitstellen.

Met deze impregneerlaag wordt de glans egaler en kunt u met een gerust hart gebruik maken van uw aanrecht. Wel is het zo dat u altijd moet opletten met zuren. Deze laag zal uw aanrecht daar niet tegen beschermen.

Een impregneerlaag doet zijn werk van binnenuit

De beschermlaag trekt in de steen en helpt zo het schoonmaken te vergemakkelijken. De steen krijgt als het ware een buffer vlak onder het oppervlak. Zo krijgen vuil en vetten nauwelijks kans om in uw aanrecht te trekken.

De finishing touch na het polijsten van een hardstenen aanrecht

Deze beschermlaag brengen wij ook aan vlak na het polijsten van uw aanrecht. Zo zorgen we voor een prachtig en beschermd oppervlak waar u nog veel plezier van zult hebben. En omdat u de beschermlaag zelf kunt onderhouden kunt u het grote onderhoud daarna langer uitstellen.

Wilt u uw aanrecht laten impregneren? U kunt ons bellen op 0252340966
of stuur ons een mail


U kunt ook via het onderstaande menu naar de diverse hardsteen gerelateerde onderwerpen navigeren