Een natuurstenen aanrecht schuren

Als de beschadigingen in uw natuurstenen aanrecht te diep zitten, dan is de enige optie om deze te schuren en te polijsten.

Met het schuren worden de beschadigingen uit het blad geslepen en met het polijsten zorgen we voor een glans naar keuze.

schuren van een hardstenen aanrecht

We werken bij u op locatie

Uw aanrecht blijft waar het is, er hoeft niets gedemonteerd te worden en daarom zijn er geen extra kosten voor vervoer, demontage en montage . We werken altijd op deze manier, en zouden het niet anders willen. Zo houden we de kosten realistisch en de resultaten prachtig.

Schuren in stappen van grof naar fijn

We schuren uw aanrecht van een grove korrel naar een fijne korrel. En als laatste afwerking wordt uw natuurstenen aanrecht gepolijst en van een beschermlaag voorzien. Uw blad ziet er dan weer helemaal geweldig uit.

We schuren met water

Dus heeft u weinig tot geen overlast van stof, en omdat we uw keuken kastjes en muren afplakken, zorgen we ervoor dat alles netjes is en blijft.
Omdat we snel en efficiƫnt werken is de klus vaak al in een of twee dagen geklaard.

aanrecht schuren met water

De glans? U mag het zeggen

Een aanrecht van natuursteen laten schuren houdt ook in dat u zelf de glans kunt bepalen. Ook als het aanrecht van origine gezoet of hoogglanzend was, en u wilt deze nu veranderen kunnen we de glans precies zo maken zoals u wilt.

Wilt u uw aanrecht laten schuren? U kunt ons bellen op 0252340966
of stuur ons een mail