Uw natuurstenen aanrecht van een beschermlaag voorzien

Wij impregneren uw aanrecht met de beste middelen en producten, al onze middelen hebben wij uitgebreid getest in de praktijk. Een impregneermiddel kan kleurloos of kleur intensiverend zijn beschermende werk doen
Dit gebeurd bijvoorbeeld veel bij Belgisch en Aziatisch hardstenen aanrechten of andere donkere natuursteensoorten. Een voorbeeld hiervan ziet u hieronder in de foto: het hardsteen is van kleur verdiept en zo goed beschermd tegen het intrekken van vuil en vetten.

Impregneren voor zowel gezoete als hoogglanzende natuurstenen aanrechten

Of uw aanrecht nu gezoet of hoogglanzend is, wij beschermen uw natuursteen zodat deze een tijd lang vrij van vuil en vetten blijft. Wel moet u er rekening mee houden dat als het materiaal beschadigd raakt of erg intensief wordt gebruikt u het aanrecht even moet bijwerken met het impregneermiddel.
Dit kunt u zelf doen, u hoeft ons dus niet iedere keer te laten komen.

En indien nodig zullen we uw aanrecht eerst reinigen, schuren en polijsten.

Impregneermiddelen met certificaten voor de horeca ondernemer

Voor de professionele kok en horeca onderneming hebben wij ook impregneermiddelen die speciaal gecertificeerd zijn. Zo voldoet u altijd aan de Europesche normen en is uw aanrecht toch goed beschermd tegen vuil en vetten. Wilt u hierover meer weten dan kunt u ons het beste even een mailtje sturen.

Wilt u uw natuurstenen aanrecht laten beschermen? U kunt ons bellen op 0252340966
of stuur ons een mail