Uw Belgisch hardstenen aanrecht schoonmaken

Als uw aanrecht niet beschadigd is maar gewoon vervuild dan kunt u met bijvoorbeeld een zacht sopje de vervuiling oplossen. Als uw aanrecht erg vet is dan kunt u met een alkalische reiniger deze vetten oplossen. Let op: vaak is er op een aanrecht ook een kleurverdieper aangebracht. Dit is een middel dat de kleur van het Belgisch hardsteen accentueert. Door de steen met een sterke reiniger af te nemen kunt u deze laag aantasten. U zult in dat geval een nieuwe kleurverdiepende laag aan moeten brengen.

schoonmaken aanrecht hardsteen

Lukt het u niet om het aanrechtblad schoon te krijgen?

Dan kunnen wij voor u uw Belgisch hardstenen aanrecht reinigen. In enkele uren is uw blad dan weer helemaal schoon. En als uw blad meer onderhoud nodig heeft dan helpen we u natuurlijk graag. Wel is onze ervaring dat wanneer het niet gemakkelijk schoon te maken is, er vaak een andere oorzaak dan vervuiling is. Zo kan het blad beschadigd zijn of een kan een oude beschermlaag zijn gaan bladderen of werken.

Een kosteloos en vrijblijvend advies en een inschatting van de werkzaamheden

U krijgt indien gewenst van ons een kosteloos advies over de werkzaamheden die u kunt uitvoeren, of als het niet wil lukken, de te verwachten arbeid en de kosten daarvan.

In veel gevallen is een foto mailen met een omschrijvingen van de problemen en de afmetingen van het aanrechtblad voldoende om u te adviseren of te informeren.

Wilt u uw aanrecht laten schoonmaken? U kunt ons bellen op 0252340966
of stuur ons een mail


U kunt ook via het onderstaande menu naar de diverse hardsteen gerelateerde onderwerpen navigeren