Het schuren van een aanrecht van Belgisch hardsteen

Een aanrecht van Belgisch hardsteen wordt in verschillende stappen geschuurd.

Maar voordat we beginnen met schuren zullen we de kwetsbare delen van het aanrecht zoals de kastjes en de kookplaten en dergelijke even afplakken om schade te voorkomen. Vervolgens beginnen we met het schuren van het aanrechtblad.

De eerste stap is de grofste stap, deze stap is zo grof dat er allerlei krassen in het materiaal ontstaan. Toch is deze stap nodig om diepe krassen uit het materiaal te schuren. Daarna wordt er in steeds fijnere stappen door geschuurd.

Uiteindelijk is er een krasloos oppervlak en kunnen we overgaan op het polijsten (glans herstellen) van het oppervlak.

schuren van een hardstenen aanrecht

Het schuren van een aanrecht van Belgisch hardsteen geeft slechts minimaal stof

Omdat we schuren met water, wordt stof tot een minimum beperkt. U hoeft dus niet bang te zijn dat alles opnieuw moet worden schoongemaakt. En omdat we afplakken voordat we beginnen uw kastjes en muren uiteraard schoon en droog blijven.

De kosten van het schuren van Belgisch hardstenen aanrecht

De kosten worden berekend op dagdelen of dagen. Wij zullen u uiteraard van tevoren een definitieve prijsopgave geven. U kunt van ons al een prijsopgave krijgen als u even een mailtje stuurt met een foto en de afmetingen van het te behandelen aanrechtblad.

Omdat we uw aanrecht op locatie schuren zullen de kosten niet superhoog uitvallen. Het blad hoeft immers niet losgemaakt en vervoerd te worden. Dit scheelt aanzienlijk in de uren en de kosten.

Wij maken uw hardstenen aanrecht weer helemaal netjes U kunt ons bellen op 0252340966
of stuur ons een mail


U kunt ook via het onderstaande menu naar de diverse hardsteen gerelateerde onderwerpen navigeren