Uw natuurstenen aanrecht weer als nieuw

Door uw aanrecht te polijsten worden onregelmatigheden uit het oppervlak gehaald en krijgt u er een strak en schoon oppervlak voor terug. Er zijn verschillende technieken waarmee we uw aanrecht kunnen polijsten. En in veel gevallen gebruiken we een combinatie van deze technieken om uw blad weer helemaal netjes te maken.

voor en na de bewerking van het hardstenen aanrecht

Polijsten zonder stof en met minimale overlast

Polijsten is de "fijnste" fase in het renoveren van een aanrecht. In deze fase werken we bijvoorbeeld met water, polijstkussens, speciale remineraliseerproducten en andere middelen. Door deze technieken blijft de hoeveelheid stof die vrijkomt zeer beperkt en kunt u zonder dat u alles opnieuw moet afstoffen de keuken snel weer gebruiken.

marmeren aanrecht polijsten

We werken gewoon bij u thuis

Hierdoor werken we niet alleen gemakkelijker, we hoeven ook het blad niet te demonteren. Dit bespaart vele uren, zwaar tillen en uiteindelijk ook kosten. Zo betaald u nooit de hoofdprijs en krijgt u toch de mooiste resultaten.

U kunt zelf de glans bepalen van uw natuurstenen aanrecht

U kunt zelf de glans bepalen, of uw aanrecht nu gezoet of hoogglans moet worden, we kunnen het allemaal. Vanzelfsprekend krijgt u van ons precies te horen wat de verschillen zijn in gebruik of onderhoud.

Na het polijsten impregeneren we het blad

Na het polijsten is het verstandig om het blad ook te impregeneren, gelukkig zit dat gewoon bij de behandeling inbegrepen.

Geen idee wat u kunt verwachten? Wij leggen het u allemaal uit!

We komen kosteloos en vrijblijvend bij u langs om u alles uit te leggen en u van een goede offerte te voorzien. En als het nodig is kunnen we zelfs een proefstuk plaatsen.

U kunt ons ook altijd een mail toezenden met een foto en de afmetingen van het aanrecht. We maken geven u dan vaak dezelfde dag een indicatie en advies.

Wilt u weer genieten van uw aanrecht? U kunt ons bellen op 0252340966
of stuur ons een mail